Bodafors



Fint väder och en rolig bana!! Kan det bli bättre??? JA!!! Min körning stämde så bra och i träningen hade jag fjärde bästa tid.
I heat 1 höll jag den platsen så jag va nöjd, men ville ju gärna köra ännu bättre. Så till andra heatet va jag taggad!!! Jag slutade som trea och totalt idag: 3:a!!!!
Inför finalen i Tranås nästa söndag har jag chans att komma totalt tvåa i hela serien!! Vilken dag!!!
//Kör så det ryker =D

Seven i Bodafors


Johanna har tagit den här fina bilden,,,, Tack!!! Kolla in hennes hemsida www.johannajohansson.se

Heat 2 i Oskarshamn


Mx-Champ


Det här är när jag kör MX-Champ i Oskarshamn, en rolig bana med mest sand =)
Som vanligt är det Emma på warriorsracing.se som har tagit bilden.

MX-Champ på Torsvik


Dagen började ju inte så bra, det stavas: ÖSREGN! Det till och med åskade!! Men som tur va så lagom till mitt heat skulle börja så slutade det =) Banan var riktigt blöt och det betyder att jag får köra på mitt favoritunderlag, dessutom på min hemmabana =D
Nettan och Anton hade kommit för att titta, första gången och jag tror Nettan va lite nervös =) Hampus och Jesper kom dit också trots regnet. Man blir glad då =D
Jag fick flyt direkt och körde bättre än nånsin =) I första heatet kom jag in på en 9:e plats och jag kände mig grymt nöjd men ännu mer taggad inför heat nummer 2.
Då gick det ännu bättre och jag körde in på en sjunde plats. Totalt blev jag 7:a i dagens tävling. Det bästa resultatet någonsin i DM.
En härlig dag med flääääskiga race
//#923 Ogge

Uppvidinge

Jag och pappa åkte med buss och Kabe redan på fredagen (btw, sista gången för säsongen, kanske). På lördagmorgonen kom Mamma, Kikki och Jesper. Det kändes att det skulle bli en bra dag, rolig bana och fint väder.

På träningen körde jag snabbt och stabilt, men jag kände att jag måste öka tempot ännu mer till heaten!
Första heatet körde jag in på en 14:e plats, och jag hoppade heeeeela målplatån, gott!! I andra fick jag en bra start och körningen funkade riktigt bra. Jag hade min "konkurrent" Lanzinger framför mig och han har alltid varit lite snabbare än mig, men idag körde jag ikapp honom och till slut körde jag också om honom =D Sen klantade jag till det och la mig i en kurva så han "tog" mig men vad gör väl det =D Först var jag arg som ett bi men det la sig snabbt!!
Jag slutade på en 14:e plats i andra också, totalt idag på plats 14....
Gissa vem som vann??? Wille, som vanligt =D Grattis!!!

Min andra klubbkamrat Calle körde också så fruktansvärt bra idag, 1:a i första och 2:a i andra och blev totalsegrare!!! Grattis på dig me!! P.S. "Hälväte va du slängde ut den bingo;)"


//923 Svenzon

RSS 2.0